translations group består af et netværk af kvalificerede oversættere, der har stor erfaring i oversættelse af videnskablige, tekniske og kommercelle tekster.

translations group påtager sig også oversættelses- og redaktionelle opgaver inden for andre fagområder.

translations group arbejder hurtigt og professionelt.

Leveringstider og priser aftales på forhånd

om os

translations group er stiftet af et team af oversættere og sprogrevisorer, som har samarbejdet i en række år.

Vi har stor erfaring inden for talrige videnskabelige og erhvervsmæssige områder, så vi kan tilvejebringe en enestående grad af nøjagtighed og præcision til konkurrencedygtige priser.

Vi ved også af personlig erfaring, hvor vigtige tidsfrister er, og vi vil gøre alt i vores magt for at hjælpe dig med at overholde dine.

translations group tilvejebringer adgang til et omfattende netværk af højt kvalificerede oversættere og sprogrevisorer i mange forskellige lande verden over.

Chef for oversættelse & sprogrevision

Dr Alicia Moguilevsky, BSc, UBA, Argentina; MSc & PhD., Wales, Storbritannien

Translations Group Chef for oversættelse & sprogrevision Dr. Moguilevskys universitetsgrader og erhvervserfaring omfatter diverse aspekter af zoologi, marinebiologi og cytogenetik. Hun har skrevet, oversat og redigeret videnskabelige artikler på både engelsk og spansk og arbejdet som freelanceoversætter for en række videnskabelige tidsskrifter.

Hun er også tutor på deltid ved Institut for Europæiske Sprog på University of Wales i Aberystwyth (Storbritannien)

Chef for engelsk sprogrevision

Dr. Martin Angel, MA i naturvidenskab, Cantab; PhD., Bristol, Storbritannien

Translations Group Senior sprogrevisor Dr. Angel er både en erfaren researcher og forfatter, hvis arbejde omfatter forskellige aspekter af marinebiologi- & økologi, inklusive oceanografi og havenes biodiversitet.

Han er hovedskribent på rapporten OSPAR Quality Status Report og har 22 års redaktionel erfaring som en af sprogrevisorerne for tidsskriftet Progress in Oceanography.

Dr Keith James (MS Houston, Dip. Micropal., PhD Wales, CGeol) - UK - Spain

Translations Group editor Dr Keith James Geologist, former Chief Geoscientist with Conoco, Houston, and Geological Advisor, Shell International, The Hague. Specialised fields: petroleum geology, structural geology, regional tectonics, sedimentology. Ongoing research: geology of Middle America and global tectonics. Senior editor of Geological Society, London, Special Publication 328 The Origin and Evolution of the Caribbean Plate, 2009. President: Asociación Congresos Geológicos Sigüenza.

Professor Jones har universitetsgrader i botanik og genetik. Han er en erfaren researcher inden for plantegenetik og er forfatter/medforfatter af seks tekstbøger og mere end hundrede artikler og anmeldelser.

Translations Group Senior sprogrevisor Han har omfattende erfaring som evaluator for en række internationale tidsskrifter og researchorganer og har omfattende redaktionel erfaring i samarbejde med kolleger på andre sprog.

Dr. Cedric Mortimer OBE, BSc, PhD., (University College London), FRGS, FIMMM

Translations Group Videnskabelig redaktør Dr. Mortimer er geolog, geograf, researcher og udforsker samt leder af anerkendte, britisk (DFID) og internationalt støttede udviklingsprojekter i Sydøstasien, Sydamerika, Mellemøsten, Afrika og det sydlige Stillehav.

Han leder onshore og offshore research, udforskninger og undersøgelser og tilbyder in-service teknisk træning og engelsk sprogrevision til videnskabelige kolleger fra mange kulturer.


 
 

ydelser

translations group leverer præcise og idiomatiske tekster, oversat til og fra engelsk og adskillige andre sprog. Vi tilbyder også redigering og korrekturlæsning af tekster på mange sprog.

Vore specialistområder omfatter:

 • Akademiske og videnskabelige afhandlinger
 • Faglige artikler
 • Reklamemateriale
 • Techniske brochurer
 • Web-sites

Translations Group tilbyder:

 • Favorable priser
 • Hurtig, effektiv sagsbehandling
 • Højt kvalificerede translatører og redaktionelle medarbejdere
 • Vi har specialiseret os i oversættelse af videnskabelige og tekniske artikler
 • Takket være vort internationale netværk kan vi tilbyde oversættelse og redigering på flere sprog

Højste kvalitet til favorable priser

 
 

fremgangsmåde

Tekstmateriale fremsendes helst som MS Word dokumenter via e-mail. Vi kan dog også modtage materiale via fax eller almindelig post.

Vi udfører alle opgaver så hurtigt som muligt - og til aftalt tid og pris.

Takket være vort internationale ekspertnetværk kan vi garantere den højeste kvalitet selv inden for meget specialiserede fagområder.

 • Alt materiale og alle opgaver behandles strengt fortroligt
 • Alle vore datasystemer beskyttes via et dagligt virus check

Vi garanterer hurtigt og professionelt arbejde

 
 

priser

For både oversættelses- og redigeringsopgaver gælder, at prisen er afhængig af artiklens længde, sværhedsgrad og opsætning.

Oversættelsespriser beregnes på basis af per 1000 ord; korrekturlæsnings- og redigeringspriser beregnes på basis af timebetaling for udført arbejde.

Der er dog fastsat en mindstepris på £55.

Tilbud afgives straks efter modtagelse af fremsendt materiale.

Payment Details

Kontakt os for et tilbud

 
 

kontakt os

Ønskes yderligere oplysninger - evt. i forbindelse med fremsendelse af materiale - kontakt da venligst:

 • Tlf (UK): 01970 611960
  (international): +44-1970 611960

vi glæder os til dine spørgsmål og kommentarer