translations group on tieteellisen, teknisen tai liikealan taustan omaavien, asiantuntevien ja kokeneiden kääntäjien muodostama verkosto.

Pystymme käsittelemään minkä tahansa alan tekstejä, mutta varsinaista erikoisalaamme ovat tieteellisten ja teknisten tekstien käännöspalvelut ja kielenhuolto.

Tiedämme, kuinka tärkeää aikataulujen noudattaminen on, ja siksi pyrimmekin tekemään kaikkemme, jotta myös Sinä voit pysyä aikataulussasi.

Nopea töiden palautus ammattitaitoisilta kääntäjiltä

Lisää meistä

translations group käännös- ja tekstinhuoltopalvelun perustajajäsenet ovat toimineet yhteistyössä jo usean vuoden ajan.

Asiantuntemuksemme tieteen ja teollisuuden eri aloilta on erittäin laaja, ja siten pystymme tarjoamaan palveluissamme ainutlaatuista tarkkuutta kilpailukykyisin hinnoin.

Tiedämme omakohtaisen kokemustemme perusteella, kuinka tärkeää aikarajojen noudattaminen on. Siksi teemmekin kaikkemme, jotta myös Sinä voit pysyä oman aikataulusi puitteissa.

translations group tuo ulottuvillesi laajan ja kansainvälisesti kattavan koulutettejuen kääntäjien ja tekstinhuoltajien verkoston.

Translations Group käännös- ja tekstinhuoltopalvelupäällikkö

Dr Alicia Moguilevsky, BSc, UBA, Argentiina; MSc & PhD, Wales, UK

Translations Group käännös- ja editointipalvelupäällikkö Dr Moguilevskyllä on akateemisia tutkintoja ja työkokemusta eläintieteiden, meribiologian ja solugenetiikan aloilta.

Hän on kirjoittanut, kääntänyt ja toimittanut tieteellisiä artikkeleita sekä englanniksi että espanjaksi, ja työskennellyt freelance-kääntäjänä useissa tieteellisissä julkaisuissa.

Hän toimii myös osa-aikaisena opettajana Walesin yliopiston eurooppalaisten kielten osastolla Aberystwythissä, Isossa-Britanniassa.

Englannin kielen tekstinhuoltajat

Dr Martin Angel, MA, Natural Sciences, Cantab; PhD, Bristol, UK

Translations Group – Senior Linguistic Editor Dr Angelin työkenttä tutkijana ja kirjailijana kattaa meribiologian ja ekologian eri muodot, kuten valtameritieteen ja valtamerten biodiversiteetin.

Dr Angel kirjoittaa OSPAR Quality Status -raporttia ja hänellä on 22 vuoden kokemus Progress in Oceanography -julkaisun toimittajana.

Dr Keith James (MS Houston, Dip. Micropal., PhD Wales, CGeol) - UK - Spain

Translations Group editor Dr Keith James Geologist, former Chief Geoscientist with Conoco, Houston, and Geological Advisor, Shell International, The Hague. Specialised fields: petroleum geology, structural geology, regional tectonics, sedimentology. Ongoing research: geology of Middle America and global tectonics. Senior editor of Geological Society, London, Special Publication 328 The Origin and Evolution of the Caribbean Plate, 2009. President: Asociación Congresos Geológicos Sigüenza.

Professor Neil Jones, BSc, PhD, DSc (Wales, UK), FIBiol, CBiol

Translations Group kielenhuoltopäällikkö Professori Jonesilla on tutkinto kasvitieteessä ja genetiikassa. Hän on johtava kasvigeenitieteen tutkija ja on toimittanut tai ollut mukana toimittamassa kuutta oppikirjaa ja yli sataa tieteellistä julkaisua ja arvostelua.

Professori Jonesilla on laaja kokemus kansainvälisille julkaisuille ja tutkimusjärjestöille suoritetusta referoinnista ja arvioinnista ja muilla kielillä suoritetusta kollegiaalisesta yhteistyöstä.

Dr Cedric Mortimer OBE, BSc, PhD, (University College London), FRGS, FIMMM

Translations Group tiedetoimittaja Dr Mortimer on geologi, maantieteilijä, tutkija ja tutkimusmatkailija. Hän johtaa tärkeitä brittiläisiä (DFID) ja kansainvälisten järjestöjen tukemia projekteja Kaakkois-Aasiassa, Etelä-Amerikassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Eteläisellä Tyynellä valtamerellä.

Dr Mortimer johtaa maa- ja meritutkimuksia  sekä tutkimusmatkoja ja kartoitusprojekteja, järjestää teknistä koulutusta asiakkaan tiloissa ja tarkastaa eri kulttuuriperinteitä edustavien kollegojensa englanninkielisiä julkaisuja.


 
 

Palvelumme

translations group keskittyy tuottamaan korkeatasoisia käännöksiä lähinnä englannin kielestä muille kielille ja muista kielistä englantiin. Tarjoamme myös eri kielillä kirjoitettujen tekstien tarkistus- ja muokkauspalveluja.

Asiantuntemuksemme puitteissa meillä on kokemusta mm. seuraavilta aloilta:

 • Akateemiset ja tieteelliset julkaisut
 • Eri ammattialojen raportit
 • Liikealan kirjallisuus
 • Tekniset tiedotteet
 • Web-sivut

Translations Group tarjoaa ainutlaatuisen palvelun:

 • Kilpailukykyiset hinnat
 • Nopea, tehokas töiden palautus
 • Korkeatasoiset kääntäjät ja toimittajat
 • Kyky käsitellä tieteellisiä ja teknisiä tekstejä
 • Kyky kääntää ja tarkistaa useita kieliä kansainvälisen asiantuntijaverkoston puitteissa

Korkeatasoista palvelua kilpailukykyisin hinnoin

 
 

Työskentely käytännössä

Käsikirjoitukset saapuvat meille sähköpostiliitteinä.

Ymmärrämme tiukkojen aikataulujen asettamat vaatimukset ja pyrimme antamaan palauttamaan käsittelemämme tekstit mahdollisimman nopeasti.

Kansainvälisen asiantuntijaverkostomme ansiosta pystymme takaamaan mahdollisimman korkeatasoisen ammattitaidon myös erityisaloilla.

 • Kaikki työt käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti
 • Järjestelmissämme suoritetaan päivittäiset virustarkastukset 

Nopea, ammattitaitoinen töiden palautus

 
 

Käännös-ja tekstinhuoltotöiden hinnoittelu

Käsikirjoitusten kääntämiseen tai tekstinhuoltoon käytetty aika määräytyy niiden pituuden, vaikeusasteen ja tyylin perusteella. Tämän vuoksi hinnoittelumme on varsin joustava, ja määräytyy yksittäisten asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten perusteella.

Käännökset laskutetaan 1000 sanan yksiköissä, tekstinhuolto ja kielentarkistus tuntitaksalla.

Vastaanottamiemme töiden minimitaksa on £55.

Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset. Huomaa myös, että asiakkaan pyynnöstä voimme laatia kustannusarvion työtä vastaanotettaessa.

Payment Details

Kustannusarvio voidaan laatia työtä vastaanotettaessa

 
 

Yhteystiedot

Voit lähettää käsikirjoituksesi seuraavaan osoitteeseen, josta myös saat lisätietoja palveluistamme:

 • Puh. (UK): 01970 611960
  (ulkomailta): +44-1970 611960

Kysymykset ja kommentit ovat tervetulleita