Translations Group (Μεταφραστική Oμάδα)είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από πολύ ικανούς και έμπειρους μεταφραστές με δυνατή επιστημονική, τεχνική και εργασιακή εμπειρία.

Είμαστε ικανοί να αναλάβουμε δουλειά με οποιοδήποτε θέμα, αλλά ειδικευόμαστε σε επιστημονικές και τεχνικές μεταφράσεις και στην επιμέλεια κειμένων.

Αναγνωρίζουμε τη σημασία του να ανταποκρινόμαστε σε αυστηρές προθεσμίες και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ανταποκριθείτε στις δικές σας.

Γρήγορη, επαγγελματική εξυπηρέτηση από πολύ ικανούς μεταφραστές

Σχετικά με εμάς

Η Translations Group (Ομάδα Μεταφράσεων)ιδρύθηκε από μία ομάδα μεταφραστών και επιμελητών κειμένου οι οποίοι συνεργάζονταν για αρκετά χρόνια.

Ειδικευόμαστε σε ιδιαιτέρως ευρεία γκάμα επιστημονικών και βιομηχανικών θεμάτων, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε έναν ασύγκριτο βαθμό ακριβείας και ακριβολογίας με ανταγωνιστικές χρεώσεις.

Επιπροσθέτως, λόγω της προσωπικής μας εμπειρίας, έχουμε συναίσθηση του πόσο σημαντικές είναι για σας οι προθεσμίες, οπότε και κάνουμε το κάλλιστο δυνατόν για να σας βοηθήσουμε να είστε εμπρόθεσμοι.

Η Translations Group (Ομάδα Μεταφράσεων)σας παρέχει την πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο άψογα ειδικευμένων μεταφραστών και επιμελητών κειμένων, οι οποίοι εδρεύουν σε διάφορες χώρες ανά την υφήλιο.

Επικεφαλής των Υπηρεσιών Μεταφράσεως και Επιμέλειας Κειμένου είναι η

Διδάκτωρ, Alicia Moguilevsky, Πτυχίο Λυτείας Επιστημών, Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άριες Αργεντινή, Προ-διδακτορικό Πτυχίο Επιστημών & Διδακτορικό Φιλοσοφίας, Ουαλίας Ηνωμένου Βασιλείου.

Translations Group – Επικεφαλής υπηρεσιών μεταφράσεως και επιμελείας κειμένου Τα πτυχία και η εμπειρία της Διδάκτορος κυρίας Moguilevsky καλύπτουν διάφορα θέματα της Ζωολογίας, της Θαλάσσιας Βιολογίας και της Κυτταρογενέσεως. Έχει συγγράψει, μεταφρασμένα και επιμελημένα επιστημονικά έγγραφα στην Αγγλική και στην Ισπανική γλώσσα, και έχει επίσης εργαστεί μεταφράζοντας δια λογαριασμό αρκετών επιστημονικών περιοδικών, ως ελεύθερος επαγγελματίας μεταφράστρια.

Επίσης, είναι καθηγήτρια μερικής απασχολήσεως στο Τμήμα Ευρωπαϊκών Γλωσσών του Πανεπιστημίου της Ουαλίας Αμπερίστγουιθ (Aberystwyth) (Ηνωμένου Βασιλείου).

Ο Επικεφαλής των Επιμελητών Κειμένων Αγγλικής Γλώσσας

Διδάκτωρ Martin Angel, Προ-διδακτορικό Πτυχίο Τεχνών, Φυσικής Ιστορίας, Αναφερόμενο από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, Μπρίστολ, Ηνωμένο Βασίλειο.

Translations Group – Senior Linguistic Editor Και ως ένας έμπειρος ερευνητής και ως ένας συγγραφεύς, η εργασία του Διδάκτορος κυρίου Angel καλύπτει διαφορετικές διαστάσεις της Θαλάσσιας Βιολογίας & Οικολογίας, συμπεριλαμβανομένης της Ωκεανογραφίας και της Ποικιλίας Ειδών Ωκεανού.

Είναι επίσης ο κυριότερος συγγραφεύς για το OSPAR Αναφορά Ποιοτικής Υποστάσεως και έχει εμπειρία 22 ετών ως αρχισυντάκτης και συν-αρχισυντάκτης στο Η Εξέλιξη της Ωκεανογραφίας.

Dr Keith James (MS Houston, Dip. Micropal., PhD Wales, CGeol) - UK - Spain

Translations Group editor Dr Keith James Geologist, former Chief Geoscientist with Conoco, Houston, and Geological Advisor, Shell International, The Hague. Specialised fields: petroleum geology, structural geology, regional tectonics, sedimentology. Ongoing research: geology of Middle America and global tectonics. Senior editor of Geological Society, London, Special Publication 328 The Origin and Evolution of the Caribbean Plate, 2009. President: Asociación Congresos Geológicos Sigüenza.

Κάτοχος Πανεπιστημιακής Έδρας Καθηγητής Neil Jones, Προ-διδακτορικό Πτυχίο Επιστημών, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, Διδάκτωρ Επιστημών (Ουαλία, Ηνωμένο Βασίλειο), FIBiol, CBiol.

Translations Group – Προϊστάμενος Γλωσσικής Επιμέλειας Ο Κάτοχος Πανεπιστημιακής Έδρας Καθηγητής Jones διαθέτει πτυχία Φυτολογίας και Γενετικής, όπως επίσης είναι ένας έμπειρος ερευνητής της γενετικής φυτολογίας και συγγραφεύς / συν-συγγραφεύς έξη διδακτικών βιβλίων όπως και περισσοτέρων των εκατό άρθρων και κριτικών.

Διαθέτει εκτενή εμπειρία ως διαιτητής και εκτιμητής για έναν αριθμό διεθνών περιοδικών και ερευνητικούς οργανισμούς, όπως και διαθέτει εκτενή εμπειρία ως αρχισυντάκτης, συνεργαζόμενος με συναδέλφους σε άλλες γλώσσες.

Διδάκτωρ Cedric Mortimer Αξιωματικός της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, Προ-διδακτορικό Πτυχίο Επιστημών, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, (Πανεπιστημιακό Κολέγιο Λονδίνου), Μέλος της Βασιλικής Γεωλογικής Εταιρείας, FIMMM.

Translations Group – Επιστημονικός Επιμελητής Ο Διδάκτωρ Mortimer είναι γεωλόγος, γεωγράφος, ερευνητής και εξερευνητής, επικεφαλής του γνωστού Βρετανικού (DFID) και διεθνώς υποστηριζόμενων έργων αναπτύξεως στην Νοτιοανατολική Ασία, στην Νότια Αμερική, στην Μέση Ανατολή, Αφρική και στον Νότιο Ειρηνικό.

Διευθύνει εντός και εκτός της επικράτειας έρευνες, εξερευνήσεις και χαρτογραφήσεις όπως και παρέχει ένδο-εταιρική τεχνική κατάρτιση και επιμέλεια της Αγγλικής δια λογαριασμό συναδέλφων επιστημόνων που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς.


 
 

our services

Η Μεταφραστική Ομάδα έχει στόχο την παραγωγή μεταφράσεων υψηλής ποιότητας, κυρίως από τα Αγγλικά σε άλλες γλώσσες και αντιστρόφως. Επίσης, παρέχουμε μια υπηρεσία επιμέλειας και διόρθωσης για κείμενα σε διάφορες γλώσσες.

Aνάμεσα στα πεδία ειδικότητας μας, έχουμε εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

 • Ακαδημαϊκά και επιστημονικά έγγραφα
 • Επαγγελματικές αναφορές
 • Κείμενα για την εμπορική προώθηση προϊόντων
 • Τεχνικά φυλλάδια
 • Ιστοσελίδες

Μεταφραστική Ομάδα προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση:

 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Γρήγορη, αποδοτική εκτέλεση εργασίας
 • Πολύ ικανούς μεταφραστές και εκδότες
 • Ικανότητα χειρισμού επιστημονικών και τεχνικών εγγράφων
 • Μπορούμε να μεταφράζουμε και να επιμελούμαστε κείμενα σε πολλές άλλες γλώσσες μέσω του διεθνούς δικτύου συνεργατών μας

Μία υπηρεσία υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές

 
 

Eργασιακές πρακτικές

Θα παρακαλούσαμε να μας στέλνετε τα χειρόγραφά σας ως αρχεία προσάρτησης (attachment) με email.

Παρακαλούμε να τα στέλνετε ως έγγραφa Word όταν αυτό είναι δυνατό. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να δεχόμαστε χειρόγραφα μέσω fax ή ταχυδρομικώς.

Κατανοούμε την ανάγκη σας να ανταποκρίνεστε σε αυστηρές προθεσμίες και προσπαθούμε σκληρά για να σας επιστρέψουμε όλη τη δουλειά το συντομότερο δυνατό.

Εγγυώμαστε το υψηλότερο δυνατό επαγγελματικό επίπεδο ακόμα και στους πιο εξειδικευμένους τομείς χάρη στο διεθνές δίκτυο συμβούλων μας.

 • Όλες οι δουλειές αναλαμβάνονται με τη μεγαλύτερη εχεμύθεια
 • Έλεγχοι για ιούς διεξάγονται σε όλα τα συστήματά μας σε καθημερινή βάση

Εγγυημένη γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση

 
 

Οι τιμές για μεταφράση και για

Ο χρόνος που χρειάζεται για να μεταφράσουμε ή για να επιμεληθούμε ένα έγγραφο εξαρτάται από το μέγεθός του, την πολυπλοκότητά του και το στυλ του. Συνεπώς, οι τιμές μας για μετάφραση ποικίλουν, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Oι μεταφράσεις χρεώνονται σε τιμή με βάση ανά 1000 λέξεις; η εκδοτική επιμέλεια και η διόρθωση κειμένων χρεώνονται με την ώρα.

Μία ελάχιστη χρέωση 55 λιρών  ισχύει για κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε.

Οι τιμές μας είναι υπερβολικά ανταγωνιστικές. Παρακαλούμε σημειώστε οτι μπορούμε να παρέχουμε μία πλήρη εκτίμηση κόστους με τη λήψη του κειμένου σας, αν επιθυμείτε

Payment Details

Εκτιμήσεις κόστους μπορούν να σας παρέχονται όταν παραδίδετε το υλικό σας σε μας

 
 

contact us

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για να μας παραδώσετε κάποιο χειρόγραφο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον:

 • Τηλ. (UK): 01970 611960
  (διεθνής κλήση): +44-1970 611960

Οι απορίες και τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα