De translations group is een netwerk van hoogopgeleide, ervaren vertalers met een  wetenschappelijke, technische en/of zakelijke achtergrond

Wij accepteren alle soorten teksten, maar specialiseren in wetenschappelijke en technische vertalingen en bewerkingen.

Wij begrijpen dat snelheid belangrijk is en doen er alles aan om de door u geleverde teksten zo snel mogelijk bewerkt bij u terug te bezorgen

Snel, professioneel werk door ervaren vertalers

Achtergrond

De translations group is opgericht door een team van vertalers en redacteurs die al een aantal jaren samenwerken

Wij zijn deskundig in een zeer uitgebreid wetenschappelijk en industrieel gebied en kunnen daardoor een ongeëvenaarde accuratesse en precisie leveren voor een scherpe prijs.

Bovendien weten we uit eigen ervaring hoe belangrijk hoe belangrijk deadlines zijn en doen er alles aan om die van u te halen.

De translations group geeft u toegang tot een wereldwijd netwerk van hoogopgeleide vertalers en redacteuren in verscheidene landen.

Hoofd Vertalingen en Redactieservices

Dr Alicia Moguilevsky, BSc, UBA, Argentina; MSc & PhD, Wales, UK

Hoofd Vertalingen en Redactieservices Translations Group De kwalificaties en werkervaring van Dr Moguilevsky bestrijken verscheidene aspecten van de zoölogische wetenschap, mariene biologie en cytogenetica.

Ze heeft Engelse en Spaanse wetenschappelijke publicaties geschreven, vertaald en bewerkt en als freelance vertaler gewerkt voor een aantal wetenschappelijke tijdschriften.

Ze is ook parttime studieleider op de afdeling Europese Talen van de University of Wales, Aberystwyth (GB)

Hoofd Redactie Engelse taal

Dr Martin Angel, MA, Natural Sciences, Cantab; PhD, Bristol, UK

Translations Group – Senior Linguistic Editor Dr Angel is ervaren onderzoeker en auteur. Zijn werk bestrijkt verscheidene aspecten van de mariene biologie en ecologie, waaronder oceanografie en biodiversiteit van de oceanen.

Hij is de hoofdauteur voor het Kwaliteitsstatusrapport van de OSPAR en heeft 22 jaar ervaring als redacteur van Progress in Oceanography.

Dr Keith James (MS Houston, Dip. Micropal., PhD Wales, CGeol) - UK - Spain

Translations Group editor Dr Keith James Geologist, former Chief Geoscientist with Conoco, Houston, and Geological Advisor, Shell International, The Hague. Specialised fields: petroleum geology, structural geology, regional tectonics, sedimentology. Ongoing research: geology of Middle America and global tectonics. Senior editor of Geological Society, London, Special Publication 328 The Origin and Evolution of the Caribbean Plate, 2009. President: Asociación Congresos Geológicos Sigüenza.

Professor Neil Jones, BSc, PhD, DSc (Wales, UK), FIBiol, CBiol

Senior taalkundig redacteur Translations Group Prof Jones is afgestudeerd in plantenwetenschappen en genetica en is ervaren onderzoeker in plantengenetica en auteur/co-auteur van zes studieboeken en meer dan honderd tijdschriftpublicaties en recensies.

Hij heeft uitgebreide ervaring als expert en assessor voor een aantal internationale tijdschriften en onderzoeksinstanties en uitgebreide redactionele ervaring door het werken met collegae in andere talen.

Dr Cedric Mortimer OBE, BSc, PhD, (University College London), FRGS, FIMMM

Wetenschappelijk redacteur Translations Group Dr Mortimer is geoloog, geograaf, onderzoeker en ontdekkingsreiziger, leider van gevierde Britse (DFID) en internationaal ondersteunde ontwikkelingsprojecten in Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en de Stille Zuidzee.

Hij leidt onderzoek, exploratie en verkenning te kust en te water en verzorgt onderwijl technische training en Engelse bewerking voor andere wetenschappers uit vele culturen.


 
 

Onze diensten

De translations group houdt zich bezig met de productie van vertalingen van hoge kwaliteit, voornamelijk vertalingen vanuit het Engels naar andere talen en vice versa.

Wij bieden ook een bewerkings- en naleesdienst voor teksten in meerdere talen.

Wij hebben uitgebreide ervaring, onder andere op het gebied van:

 • Academische en wetenschappelijke publicaties
 • Professionele verslagen
 • Handelsliteratuur
 • Technische brochures
 • Websites

De Translations Group biedt een uitzonderlijke service:

 • Zeer concurrerende prijzen
 • Snelle, efficiënte behandeling
 • Gekwalificeerde vertalers en bewerkers
 • Expertise op het gebied van wetenschappelijke en technische publicaties
 • Vertalingen en bewerkingen mogelijk in meerdere talen, dankzij ons internationale netwerk van medewerkers

Hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs

 
 

Werkwijze

U kunt ons uw teksten als bijvoegsel via e-mail sturen, liefst als "Word" Document. In bepaalde gevallen zullen wij ook teksten via fax of post accepteren.

Wij zullen er alles aan doen om de door u geleverde teksten zo snel mogelijk vertaald bij u terug te bezorgen.

Bij ons bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit, zelfs in de meer gespecialiseerde richtingen, dankzij ons uitgebreide netwerk van medewerkers.

 • Al het werk uitgevoerd onder het striktste vertrouwen
 • Dagelijkse viruscontrole op ons computersysteem

Snel, professioneel werk gegarandeerd

 
 

Vertalings- en bewerkingkosten

De hoeveelheid tijd die nodig is om een publicatie te vertalen of bewerken is afhankelijk van de lengte, complexiteit en stijl. De kosten van een vertaling hangen daardoor af van de individuele eisen, gesteld door de cliënt.

De kosten voor een vertaling worden berekend op basis van een prijs per 1000 woorden; bewerkingen en controles op een bedrag per uur.

Voor elke soort opdacht geldt een minimum bedrag van £55.

Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Indien gewenst kunnen wij, na ontvangst van uw tekst, een uitgebreide offerte voor u maken.

Payment Details

Stuur ons uw materiaal voor een offerte

 
 

Contact

Voor meer informatie, of om van onze diensten gebruik te maken, kunt u contact opnemen met:

 • (Groot-Brittannië): 01970 611960
  (internationaal): +44-1970 611960

Uw vragen en opmerkingen zijn van harte welkom