translations group er et nettverk av høyt kvalifiserte og erfarne oversettere med sterke vitenskapelige-, tekniske- og kommersielle-bakgrunn.

Vi kan påta oss arbeid innen alle områder, men spesialiserer oss i vitenskapelige og tekniske oversettelser samt redigering.

Vi forstår viktigheten av å holde tidsfrister og at de kan være korte. Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å holde dine!

Rask og profesjonell utførelse av høyt kvalifiserte oversettere

om oss

translations group ble grunnlagt av en gruppe oversettere og redaktører som har samarbeidet gjennom en årrekke

Vi besitter eksperter innen et ekstremt bredt spekter av vitenskapelige og industrielle fagområder, så vi kan yte nøyaktighet og presisjon uten sidestykke til konkurransedyktige priser.

Videre vet vi også fra førstehånds erfaring hvor viktig det er med tidsfrister, og vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme dine.

translations group har tilgang til et omfattende nettverk av høyt kvalifiserte oversettere og redaktører lokalisert i en rekke land rundt om i verden.

Leder for oversettelser og redaktørtjenester

Chief English Language Editors

Dr Alicia Moguilevsky, BSc, UBA, Argentina; MSc og PhD, Wales, Storbritannia

Translations Group Leder for oversettelser og redaktørtjenester Dr Moguilevskys titler og arbeidserfaring omfatter en rekke områder innen zoologiske vitenskapsfelt, marinebiologi og cytogenetikk. Hun har skrevet, oversatt og utgitt vitenskapelige artikler både på engelsk og spansk og har arbeidet som frilansoversetter for en mengde vitenskapelige tidsskrifter.

Hun er også en deltidsforeleser i avdelingen for europeiske språk ved University of Wales, Aberystwyth (Storbritannia)

Hovedredaktører i engelsk språk

Chief English Language Editors

Dr. Martin Angel, MA, naturvitenskap, Cambridge; PhD, Bristol, Storbritannia

Translations Group Senior språkredaktør Dr Angels arbeid omfatter ulike aspekter av marinebiologi og økologi, både som erfaren forsker og som forfatter, og inkluderer oseanografi og biodiversitet i havene.

Han er hovedskribent for OSPAR tilstandsrapport og har 22 års redaktørerfaring som medredaktør for Progress in Oceanography.

Dr Keith James (MS Houston, Dip. Micropal., PhD Wales, CGeol) - UK - Spain

Translations Group editor Dr Keith James Geologist, former Chief Geoscientist with Conoco, Houston, and Geological Advisor, Shell International, The Hague. Specialised fields: petroleum geology, structural geology, regional tectonics, sedimentology. Ongoing research: geology of Middle America and global tectonics. Senior editor of Geological Society, London, Special Publication 328 The Origin and Evolution of the Caribbean Plate, 2009. President: Asociación Congresos Geológicos Sigüenza.

Chief English Language Editors

Professor Neil Jones, BSc, PhD, DSc (Wales, Storbritannia), FIBiol, CBiol

Translations Group Senior språkredaktør Prof. Jones har universitetsgrader i plantevitenskap og genetikk, og er en erfaren forsker innen plantegenetikk og forfatter/medforfatter av seks tekstbøker og over hundre artikler og anmeldelser.

Han har omfattende erfaring som dommer og meddommer for en mengde internasjonale artikler og forskningsorganer, og har omfattende redaktørerfaring med arbeid med kolleger på andre språk.

Chief English Language Editors

Dr. Cedric Mortimer OBE, BSc, PhD, (University College London), FRGS, FIMMM

Translations Group Vitenskaplig redaktør Dr. Mortimer er en geolog, geograf, forsker og utforsker, leder av det anerkjente britiske DFID og utviklingsprosjekter med internasjonal støtte i Sørøst-Asia, Sør-Amerika, Midt-østen, Afrika og det sørlige stillehavsområdet

Han dirigerer forskning, utforskning og inspeksjon til lands og til vanns, og tilbyr teknisk opplæring og engelsk redigering i tjeneste for motsvarende vitenskapsmenn fra mange kulturer.


 
 

Tjenestene våre

translations group har som mål å skape oversettelser av høyste kvalitetet, hovedsakelig fra engelsk til andre språk og omvendt. Vi yter også en redigering og korrekturlesningstjeneste i en rekke språk.

Blant sakkunnskapene våre har vi erfaring i de følgende områdene:

 • Akademiske og vitenskapelige artikler
 • Fagligerapporter
 • Markedsføringslitteratur
 • Tekniske brosjyrer
 • Websider

Translations - Group tilby fremgående service:

 • Konkurransedyktig honorarer
 • Rask og effektiv utførelse
 • Høyt kvalifiserte oversettere og redaktører
 • Evne å takle vitenskapelige og tekniske artikler
 • Vi kan oversette og redigere i en rekke andre språk via vårt internasjonale nettverk av medarbeiderer

Tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser

 
 

Yrkespraksis

Manuskripter bør helst sendes til oss som tekst vedlagt en e-mail.

Dokumenter bør helst sendes som et Word dokument. Under visse omstendigheter kan vi godta manuskripter via faks eller post.

Vi forstår behovet for å møte tidsfrister og bestreber oss for å gi tibake alt arbeid snarest mulig.

Vi sørger for de høyeste mulige profesjonelle standardene i selv de meste spesialiserte feltene, takket være vårt globale nettverk av konsulenter.

 • Alt arbeid er utført i fortrolighet
 • Datamaskinene og systemene våre er daglig kontrollert mot virus

Rask og profesjonell utførelse er garantert

 
 

Honorarer for oversetting og redigering

Tiden det tar å oversette eller redigere en artikkel er avhengig av lengden, kompleksiteten og skrivestilen. Våre honorar er derfor fleksible, og vil bli beregnet individuelt for hvert oppdrag.

Honoraret for oversettelse er beregnet per 1000 ord, redigering og korrekturlesing er beregnet per time.

Et minimumshonorar er £55.

Honorarene våre er meget konkurransedyktige. Vennligst legg merke til at vi kan gi en fullstendig kostnadsberegning ved mottakelsen av teksten din.

Payment Details

Kostnadsberegning kan gis ved mottakelsen av tekst

 
 

Ta kontakt

For flere opplysninger om våre tjenester, eller for å legge inn et manuskript, vennligst ta kontakt med:

 • Tel. (UK): 01970 611960
  (internasjonal): +44-1970 611960

Send gjerne dine forespørseler og kommentarer til oss